Splošni pogoji uporabe

Splošne določbe

Lastnik in upravitelj spletne strani kb.sola-prihodnosti.si (v nadaljevanju: spletna stran) je Šola prihodnosti Maribor, Partizanska cesta 5, 2000 Maribor; matična številka 3557286000 (v nadaljevanju: ŠPM).

Uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) štejemo kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji, spletne strani ne uporabljajte.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki in podstrani, v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače. ŠPM si pridružuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli in brez predhodne najave spremeni, tako da novo različico objavi na spletni strani.

Vsebine

Obvestila, prispevki, članki, publikacije, besedila in druge vsebine objavljene na spletni strani (v nadaljevanju: vsebine) so nastale z najboljšim namenom podati obiskovalcem spletne strani (v nadaljevanju: obiskovalci) koristne in uporabne vsebine. ŠPM skuša po svojih najboljših močeh z vzdrževanjem spletne strani zagotavljati točnost in pravilnost objavljenih vsebin.

Na spletni strani so objavljene tudi povezave, ki kažejo na spletne strani drugih oseb in organizacij. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino ŠPM ne more vplivati in ne sprejema nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih informacij in vsebin.

ŠPM si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

Omejitev odgovornosti

ŠPM ne odgovarja za točnost, pravilnost, ažurnost podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem mestu in ne prevzema odgovornosti za dejanja obiskovalcev, kot posledica na spletnem mestu objavljenih vsebin in informacij.

Avtorske pravice

Vse vsebine, posnetki, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

V kolikor pri posamezni vsebini na spletni strani ni navedeno drugače, je vsebine spletne strani dovoljeno prosto reproducirati in distribuirati v elektronski obliki ali dajati na voljo javnosti, vse izključno za nepridobitne (nekomercialne) namene in pod pogojem, da se jih ne spreminja, ne predeluje in da se navede vir v obliki aktivne povezave z imenom »Baza znanja«, ki kaže na konkretno spletno stran, glede na to iz katere je bila vsebina reproducirana.

Vsebin na spletni strani ni dovoljeno reproducirati, distribuirati ali predelovati v drugih oblikah ali uporabljati za komercialne namene brez predhodnega pisnega soglasja ŠPM.

Veljavnost splošnih pogojev

Ti splošni pogoji veljajo od 28. junija 2020.